Balitour

Efter att i regnskogen upplevt en hog luftfuktighet och i nagra dagar ha drypt i svett var nasta anhalt pa resan Bali via Sydney. Hade vi svettats tidigare sas var det inget emot hur det ar nu. Var sista tid i Australien beskrevs av lokala formagor som den kallaste hittills i ar. Faktum ar att termometern narmade sig 30 grader.

Vi ankom till Denpasar international airport 00:00 lokal tid och efter att kopt visum och stangats med drickstokiga balineser hade vi tagit oss till en taxi. Detta land kanns optimerat till att forsoka tjana pengar pa precis vad som helst. Ett tiotal personer ville bara vara vaskor fran bandet till taxin m.m. Hursomhelst tog vi oss till torsdagnattens hotell som vi endast stannade pa en natt innan vi akte till det vi nu befinner oss pa. Gora beach inn.

Meningen med trippen till Bali var total avkoppling och efter tre dagar liggande vid poolen kan man inte saga att vi brutit detta. I ovrigt har vi hunnit med att testa pa bade massage(35 svenska kronor i timman) och uplleva det indonesiska utelivet. Har an sa lange inte sett en enda matbutik vilket inte heller ar nodvandigt da alla mal mat ats ute. En rejal lunch med dricka gar ofta inte over 25 kronor. Vaxelkursen ar fruktansvart bra for man kanner sig verkligen som en kung nar man spanar runt pa priserna overallt.

Imorgon ska vi ta taxi en timma med nagra nyfunna vapendragare for att spela en runda golf. I ovrigt ska vi jobba sa hart vi kan pa att forsatta att ta det riktigt lugnt bortsett fran mindre aktiviteter. Tisdag blir det bland annat forsranning i den balinesiska djungeln vilket i sag ar ett aventyr. Pa detta hotell kommer vi anatgligen inte stanna pa langre an onsdag innan vi drar vidare men har inte spikat riktigt allt an.

Summa sumarum sa lever vi verkligen livet har nere just nu och ska fortsatta med det innan vi kommer hem om cirkus tva veckor om inga spannande askmoln vill nagot annat.

Cheers
Viktor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0