Avresan närmar sig

I skrivande stund är det nu endast en vecka kvar tills avresan mot Australien och Sydney och det är inte annat än att en viss resfeber börjar infinna sig. Väskor har provpackats, sprutor har tagits och visum har införskaffats men trots alla förberedelser är det tusentals saker kvar att bocka av på "att göra listan". Ni som känner mig vet ju att jag brukar vara ute i god tid och så är även fallet den här gången -  jag menar, att skicka in papprena för internationellt körkort en hel vecka före avresa är ju inte illa pinkat av en trähäst! Att jag dessutom fått beställt våra reselakan idag är ju också bra! Det ska dock tilläggas att jag faktiskt beställde lakanen för 3 veckor sedan men då företaget hade problem med beställningsfunktionen så hade vår order inte kommit fram! Ett missöde som jag därför väljer att placera på listan över otur istället för mitt eget syndkonto. Men om allt går enligt planerna ska allt vara mig tillhanda på fredag eller senast måndag, i god tid med andra ord!

För er som inte är insatta i resrutten så lyfter vi från Landvetter tisdagen 5/4 mot London för att därefter ta oss vidare mot Sydney med mellanlandning i Bangkok. Restiden är beräknad till ca 28 timmar vilket innebär att vi landar i Sydney runt 6 på morgonen den 7 april. Då har vi förlorat 9 timmar på grund av tidsskillnaden. Därefter ska vi ta oss upp längst kusten till Cairns under 6 veckor. Väl i Cairns lämnar Erik oss för återresa till Sverige medan vi andra tappra fortsätter för två avslutande veckor på Bali!

Med en vecka kvar på svensk mark är dock ovan nämna ord mer en dröm än verklighet och inte ens det faktum att jag precis tvingade i mig andra dosen av dukoral(koleravaccin) kan förmå min hjärna att få en annorlunda uppfattning. Men snart har hjärnkontoret inget val än att inse detta faktum och om inte förr så borde väl den ha gott om tid att komma på detta i ett flygplan någonstans över asien om 7 dagar, eller 604800 sekunder som Viktor hade uttryckt det.

Väl mött

//Olle



RSS 2.0