Armen i vinkeln, blicken mot norr!

Da har vi alltsa kommit en bit efter halften pa var Australientrip och vi befinner oss for narvarande i rainbow beach. En lite hala som helt och hallet lever pa sin narhet till varldens storsta sando, Frasier Island, dit vi ska imorgon.

De senaste dagarna har vi tillbringat i byron bay, surfers paradise och pa en helt underbar buss! Till skillnad fran Byron bay var Surfers betydligt storre och inte ett tillhall for wannabee-hippies. Skyskraporna reste sig hoga och nya byggdes titt som tatt. Ett angenamnt tillhall for de personer som hellre haller igang nattetid. Vi utnyttjade vara 48 timmar sa gott vi kunde... Surfers uteliv far valdigt hogt betyg!

Frasier ar en paradiso fylld med och manniskoatande dingos och hajar. Ett av huvudmalen for var resa! Darefter blir det annu mera utflykt da vi aker till Whitsunday islands for att glida med en segelbat ett par dagar.

For ovrigt ar skydivingen bokad och kommer ske i Cairns med utsikt over barriarrevet, regnskogen och paradisoar. Far se om nagon av oss skriker "no no no! istallet for "go go go!".

Har ocksa antlingen lyckats fota min forsta arapapegoja! Pa tiden da de alltid flyger bort fran kameran.

Kommentarer
Postat av: Carmela

Jag blir så avuuundsjuk! Det låter helt fantastiskt! Undrar bara hur ni ska klara omställningen att komma hem till vardagen igen?

:-) C

2011-05-11 @ 20:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0