Vinare och bodyboards

Hello there my fellow swedes!

Vi ar just nu i slutet av vart besok i Port Macquarie. Staden som ar ungefar lika stor som kungalv har nio underbara strander! Vi har besokt ett par av dem da via antingen cyklat dit eller tagit oss dit via fots. Dag nummer tva forsokte vi pa oss att ta emot de magnifika vagorna med bodyboards men det sag snarare ut som walling an ett forsok till idrottsutovande. Idag tittade vi pa sjuka koalor och kakaduor.

Ikvall har vi atit pizza och blandat ol, vin, pepsi med Brians sockerkaka och mar alldeles fortraffligt. Vykort har skickats och de fyra flaskorna vin ligger i atervinningskontainern. Agaren till vart hostel ar trevlig och fixade in tva norskor pa vart rum da han ansag att konsfordelningen pa vart rum var aningen ojamn.

Jag har for ovrigt forlorat en bars och ett paket cigaretter till Olle i biljard trots att jag vann och att ingen av oss roker men Olle ser fram emot att bjuda minderariga tjejer pa cigaretter.

For ovrigt ar Port Macquarie en ganska trakig stad. Stades mest populara krog ar en irlandsk taverna for 35+. Stadens nast mest populara stalle ar en pizzeria som saljer extremt sma och feta pizzor till backpackers.

Ja, vi vet att vi inte har sa manga bilder men vi byter hostel imorgon och da hoppas vi att vi kan koppla upp var kamera till datorn.

G'day to you sir!

De tre vannerna och Lars!

Kommentarer
Postat av: Anna (Olles syster)

Det låter spännande. fyra tomma vinare och norskor på rummet..:P Vart bär det av härnäst?

2011-04-17 @ 08:48:59
Postat av: Sagagatan8

SE upp med vinarna ihop med norskor, brukar alltid sluta med 2 grabbar i containern och 2 i finkan...he he

2011-04-17 @ 09:15:10
Postat av: Angela (Olles moster)

Hej!

Låter som att ni har det fantastiskt!! Men Olle, din minderåriga kusin undrar lite över det där med att bjuda minderåriga tjejer på cigaretter..det har hon inte sett något av här hemma?

Kram Angela och Amelia

2011-04-17 @ 11:13:26
Postat av: De Vise

Robin hälsar att det inte finns något vackrare än att se IFK Göteborg förlora live på hemmaplan inför storpublik. Mor HIF dessutom, så; Grattis Lars! :)



Tips inför surfingen: Drick inte upp resterna av fisk-roms-vinet.

Hotel-tips: lita inte på hotelinnehavare som beter sig som eller ser ut som en hallik. erbjuder han blonda nordiska flickor skal ett varningens finger höjjas.

raggnings-tips(according to Robin): Om ni dansar så dåligt/fult/onyktert/som lars/som olle och tjejerna går iväg så ska ni ta tag i deras arm och ropa ut följande fras: "tro inte du kommer undan bara för du e ful!" (funkar detta så ta henne INTE!!!)

Övrigt tips: akta er för banangasen, laser och lågtflygande jetplan (inkl. luftballonger).



kisses

Svea & Robin



ps. Hittat Nemo än?

2011-04-20 @ 20:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0