Jetlaggade och full koll i Sydney!

Ursakta vad ar klockan? Har efter bara tva dagars resande forlorat all form av tid- och rumsuppfattning! Resan startade som bekant pa Landvetter dar vi flog mot varmare breddgrader. Var taktik var att sova sa lite som mojligt pa resan mellan London och Bangkok for att sedan sova ut i sista perioden. De planerna sprack ganska tidigt da vi alla somnade i Sveriges vargatimmar. Sedan var det kort... Men ett par strotimmar har och var gjorde anda att vi kande oss starka nar vi val var framme, 29 timmar efter avfard!

 

Passkontroll och visiteringar pa viktor gick mer eller mindre smartfritt och inom en timme satt vi i en taxi pa vag in mot varldsmetropolen Sydney och det hostel vi planerat att bo pa och som vi aven informerade myndigheterna att vi skulle bo pa. Da vi var framme betydligt mycket tidigare an vad hostelet oppnade tog vi en rundvandring i staden med all var packning. Sydneyborna forundrades over hur elegant vi stekte runt i parken och operahuset. Nagat vi forundrades over var hur manga joggare som var ute! En del sparrade med varandra ute i parken medans andra korde stenharda magpass i graset. Man kan undra var de fick all sin energi ifran da vi inte hittade nagra som helst stallen att ata pa.

 

Efter en efterlangtad frukost pa det hostelet vi trodde att vi bokat tackade vi for gastfriheten och gick till vart riktiga hostel, The Jackaroo Hostel. Ett billigt och bra knep som vi kommer att anvanda oss av fler ganger. Grannar blev vi med en bank, tre eskortfirmor och en tobaksaffar, en liten pittoresk gata med andra ord. Efter annu en rundvandring i staden slogs vi alla av tidsandringen likt Mike Tyson golvar Alan i Baksmallan! Vi tog oss darfor en relativt lang powernap pa rummet, Erik sover fortfarnade och lar knappast vakna idag. Klockan ar 18.15 lokal tid (10.15 i Sverige?) och vi ska pa nagot satt varma burkkottfars med makaroner pa en spis som ar alldeles for stor for sitt eget basta.

 

Imorgon ska vi traffa de beromda badvakterna pa Bondi Beach och tack vare Olles googlande aven kolla nar the Script spelar pa kvallen!! Som upplagt for annu en succe!

 

G'day to you sir!

 

Lars

 

(Knappte for ovrigt 238 bilder pa 4 timmar, maste kanske lugna ner min "konstnarliga" sida nagot...)


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Gött med lite jetlagg! Skönt att resan funkat, ha det gött i Sydney!

2011-04-07 @ 16:46:37
Postat av: Carmela

G´day mates!

Man kan också ligga och vila ute i någon park om vädret tillåter.....Kommer ihåg att det var ett bra sätt att träffa andra backpackers! Vi väntar med spänning på att få era nya mobiltelefonnummer så att vi inte bara får läsa era fantastika inlägg utan också höra er på Skype! Kram Carmela

2011-04-07 @ 17:10:56
Postat av: Ica-mannen

Pfft...vad är sydney mot att bli väckt på morgonen och dra in och totaldominera färsken? Katsching liksom! Är knappt alls avundsjuk och ska riktigt njuta när jag ska skriva årsberättelse för minigolfen nu. Cheers!

2011-04-07 @ 18:31:55
Postat av: En vanlig snubbe som börjar på O

Wall of text gubbar.. 238 bilder tror jag inte på. Pic or it did not happen!



(Goa texter men ser gärna att ni lägger upp massa bilder med. Annars vägrar jag bli avundsjuk;)

Kom ihåg att det bara är en som kör...)

2011-04-08 @ 14:46:59
Postat av: Lena Fagergren

Hej

Fina bilder och snyggt berättat. Njut o ha kul men glöm inte alla råden. Kram från förenningen förenade mammor som saknar sin son.

2011-04-11 @ 20:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0