Chicka

Vart forsta forsok att ta oss an vagorna var nog mer en konst i walling an surfing. Vagorna i Coffs var gigantiska och det slutade med att en av badvakterna kom fram till oss innan vi lamnade for att onska lycka till med att lara sig surfa. Vi sag tydligen inte ut som proffs.

Men mycket har hant sedan dess och med tvatimmarslektioner i plural hanterar vi nu vagorna som kungar. Surfcampet utanfor Woolgoolga i Spot X ar himmelriket pa nastan alla satt. Maten serverad tre ganger om dagen och underbart mycket gott folk overallt. Knappt nagon tvekan om att malgruppen ar folk under 30. Har i nulaget forlangt var vistelse till over helgen da det pagar en stor bluesfestival i Byron Bay nu som gor att det inte finns ett anda boende i omradet. Pga att vi inte bokade sa manga dagar direkt och pasken tydligen gor att alla aussis campar eller aker hemifran innebar att nar vi bokade fler natter idag blev vi forflyttade till en teepee da var barack tydligen blivit uthyrd.

Har for ovrigt sett vara forsta kangurur vilket slutade med att bade Lars och Olle lyckades med bedriften att traffa dessa med golfbollar da dessa hoppande kreatur befann sig mitt pa driving rangen.

Cheers!





Spot X


Coffs Harbour

Kommentarer
Postat av: HIF

Mega NICE !

Kör hårt Killar

2011-04-25 @ 20:17:05
Postat av: christina berggren

Hej Erik!

Vilka underbara bilder från er resa vi är så avundsjuka :)) Vi har haft en fantastisk påskhelg med skönt väder. Ni får ha en fortsatt bra resa och alla hälsar så gott.

Hälsningar moster Christina

2011-04-26 @ 21:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0